Pravno obvestilo

1. POGOJI UPORABE AVTORSKIH VSEBIN

Vse informacije, grafika in programski elementi v najširšem pomenu (teksti, skice, fotografije, video vsebine ipd.), vsebovane na spletnih straneh www.illy-office.si, so avtorsko delo in zato že s svojim nastankom v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine.

Uporabnikom je dovoljeno uporabljati objavljene vsebine izključno le v osebne in nekomercialne namene. Vsakemu uporabniku je dovoljeno uporabljati objavljene vsebine izključno le v enem, osebnem izvodu. Dokumenti in vsebine, objavljeni na teh spletnih straneh, se v nobenem primeru ne smejo kopirati, prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene.

Dokumenti in vsebine, objavljeni na teh spletnih straneh, se lahko izjemoma reproducirajo izključno le v nekomercialne namene, pri čemer morajo biti ohranjene vse informacije o avtorjih in viru ter opozorila o zaščiti avtorskih ali drugih pravic. Takšen izdelek in vsi ostali izdelki oz. storitve, ki so z njim morda oglaševani, morajo biti tako kot te spletne strani povsem brezplačni in dostopni vsem pod enakimi pogoji in brez dodatnih omejitev.

Kdor želi objaviti le del izdelka oz. ga želi objaviti pod drugačnimi pogoji, mora dobiti predhodno pisno dovoljenje avtorja oz. avtorjev. Če ti pogoji niso izpolnjeni, po Zakonu o avtorskih in sorodnih pravicah Republike Slovenije kopiranje avtorskih vsebin teh spletnih strani ni dovoljeno.

Uporabnikom je na njihovih spletnih straneh dovoljeno postaviti povezavo (link) na te spletne strani. Za reklamno pasico lahko kontaktirajo administratorje na illy@espresso.si.

Registracija, prijava in ogledovanje vsebin spletnih strani www.illy-office.si pomeni avtomatično pristajanje na te pogoje.

Lastniki strani www.mitaca.si si pridržujejo pravico spremeniti pogoje, ki bodo spremenjeni objavljeni na www.illy-office.si/pravno-obvestilo/.

2. KOMUNIKACIJA

Ponudnik bo z naročnikom lahko stopil v stik preko sredstev komunikacije na daljavo le, če naročnik temu ne nasprotuje. Oglasna elektronska sporočila bodo vsebovala naslednje sestavine:

  • jasno in nedvoumno bodo označena kot oglasno sporočilo,
  • pošiljatelj bo razločno viden,
  • različne akcije, promocije, nagradne igre in druge tržne tehnike bodo kot takšne označene,
  • željo prejemnika, da ne želi prejemati oglasnih sporočil, bo ponudnik izrecno spoštoval.

3. IZKLJUČITEV ODGOVORNOSTI

Ponudnik si pridržuje pravico onemogočiti dostop do svoje spletne strani zaradi tehničnih ali drugih težav. Ponudnik ni odgovoren za povrnitev morebitne škode in stroškov, ki jih ima uporabnik zaradi prenehanja ali nedelovanja spletne strani. Ponudnik ne zagotavlja točnosti, popolnosti in pravilnost vsebin, objavljenih na spletni strani, niti ne prevzema odgovornosti za škodo, ki bi jo utegnil utrpeti uporabnik zaradi zanašanja na objavljene vsebine.

Ponudnik ne odgovarja za škodo, ki utegne nastati na uporabnikovi strojni, programski ali drugi opremi zaradi uporabe spletnih strani. Uporabnik mora zagotoviti ustrezno zaščito svoje opreme pred dostopom do in uporabo spletne strani.

4. VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

V primeru, da nam na straneh www.illy-office.si posredujete katerikoli osebni podatek, bomo spoštovali vašo zasebnost. Naša politika glede varovanja podatkov:

  • Podatkov o naših uporabnikih nikoli ne dajemo v najem, jih ne prodajamo in ne dovolimo, da bi jih uporabila katerakoli tretja oseba.
  • Naročniki na naše e-novice se lahko kadarkoli odjavijo iz baze naročnikov s pomočjo obrazca, ki ga na opaznem in enostavno dostopnem mestu objavljamo v vsakem sporočilu. Dogaja se, da ljudje vpišejo na listo naročnikov tudi svoje prijatelje. Tega žal ne moremo preprečiti, zato ponudimo v vsakem sporočilu preprost način za odjavo. V kolikor sporočila kljub odjavi še vedno prejemate, se vam za to iskreno opravičujemo. Napako bomo čim prej popravili.
  • Naše baze e-poštnih naslovov redno čistimo, tako da je v njih čim manj naslovov z napakami.
  • Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov naročnika. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi naročnik sam in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla, ter z ustrezno programsko opremo (protivirusno) zaščito svojega računalnika.