Obvestilo o piškotkih

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost.
Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Na spletnih straneh www.illy-office.si uporabljamo naslednje piškotke:

  • _ga (trajanje: 2 leti)
    _gid (trajanje: 24 ur)
    _gat_gtag (trajanje: 1 minuto)
    Te piškotke postavlja Google Analytics za beleženje obiska strani (podrobnosti). Niso obvezni za delovanje strani in ne vsebujejo nobenih osebnih podatkov.
  • viewed_cookie_policy (trajanje: 1 leto)
    Piškotek, ki si zapomni vašo potrditev, da sprejemate uporabo piškotkov. Traja 365 dni in skrbi, da se v tem času obvestilo ne prikaže več. Prekliči ta piškotek

Več o varovanju osebnih podatkov preberite na strani Splošni pogoji poslovanja. Morebitne težave ali vprašanja nam sporočite na illy@espresso.si.

KAKO UPRAVLJATI S PIŠKOTKI?

Večina spletnih brskalnikov omogoča, da nastavite vaše piškote. Piškotke lahko zavrnete ali jih sprejmete s funkcijo, vgrajeno v spletne brskalnike. Če piškotke zavrnete, lahko naprej uporabljate našo spletno stran, vendar določene podstrani ne bodo delovale. V nadaljevanju se nahajajo povezave do navodil, kako lahko izključite piškotke na vašem spletnem brskalniku.